De villa

Huren ?  Contacteer ons : info@db2vm.be - sunnydaysvacationhomes@gmail.com

De villa

Deze prachtige villa is eigendom van een belgisch gezin en stellen deze gedurende het jaar te huur.  Buiten het drukke en warme hoogseizoen spenderen wij zelf hier onze jaarlijkse vakantie.

Het huren van een villa is de ideale manier om uw vakantie met familie door te brengen.

Deze  luxueuze villa is gelegen in de "Southern Dunes Golf and Country Club"  in Haines City, Florida.

Southern Dunes is een "gated  community" wat garant staat voor een veilige omgeving.  Enkel bewoners, huurders en golfspelers worden toegelaten mits voorlegging van een geldig "Photo ID".  De toegangscontrole geschiedt door camera's en een bemande controle post met slagboom.


Golf liefhebbers hoeven hier geen verre verplaatsing te maken om hun sport te kunnen beoefenen.   Een uitdagende 18 hole golfbaan is te voet bereikbaar.


Op ongeveer 20 minuten rijden  van de belangrijkste attracties in  Orlando is dit de ideale locatie voor uitstappen naar de Disney  parken, Universal Studios, SeaWorld en dergelijke.  Ook spectaculaire waterpretparken zijn snel bereikbaar.  En uiteraard zijn er de vele gigantische shopping malls en outlet stores.

De centrale ligging is eveneens ideaal voor een dagje uit naar de kust van de Atlantische oceaan met o.a. Cape Canaveral, Daytona en St. Augustine.  Ook de Golf van Mexico is snel bereikbaar.  Daar vind je o.a. Bush Gardens in Tampa, Tarpon Springs, Sarasota en Clearwater Beach.


Deze prachtige villa biedt plaats aan 8 personen en omvat een ruime living en eetplaats, open keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, TV en internet, dubbele garage, wasmachine en droogkast, terras, zwembad  en jacuzzi.


Het huren van een villa biedt een aantal voordelen ten opzichte van  één of meerdere hotelkamers:

  • Privacy
  • Ruimte
  • Prijs (2 hotelkamers zijn reeds duurder dan de volledige villa).
  • Mogelijkheid om zelf te koken.  Je hoeft dus niet 3 keer per dag op restaurant.
  • Rustige omgeving
  • Veilige omgeving


Copyright 2020 ©  - All rights reserved DB2VM LLC

Huren ?  Contacteer ons : info@db2vm.be - sunnydaysvacationhomes@gmail.com